Over ons

 

 

Welkom bij OsteosOnline, jouw toegangspoort tot hoogwaardige osteopathische zorg in heel Nederland. Onze missie is om jou, onze patiënt, centraal te stellen en je de best mogelijke osteopathische zorg te bieden. 

We streven er steeds naar om efficiënte en effectieve behandeling te bieden, met focus op gemak en kwaliteit.

We zijn toegewijd aan voortdurende educatie en ontwikkeling, waarbij zowel patiënten als osteopaten deelnemen aan leerprocessen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en praktijken.

We zijn gespecialiseerd in het behandelen van baby's, kinderen en volwassenen. We zijn een netwerk van ervaren osteopaten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie. Zodat patiënten die hiervoor in aanmerking komen, vergoeding krijgen van hun zorgverzekering.

We begrijpen dat het belangrijk is om zorg dichtbij huis te kunnen vinden. Daarom hebben we verschillende locaties in het land, waaronder Breda, Dordrecht, Etten-Leur, Middelburg, Ouddorp en Yerseke. Daarnaast bieden we online afspraken aan, zodat het maken van een afspraak nog gemakkelijker wordt.

Bij OsteosOnline zetten we ons in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten. 

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken bij een van onze locaties of voor meer informatie over onze diensten.

 

Lees ook

`
Titel: Osteopathie bij bekkeninstabiliteit: wat kan het voor u betekenen? Als u last heeft van bekkeninstabiliteit, bent u niet alleen. Dit probleem ...
bekkeninstabiliteit osteopathie behandeling pijn balans spieren gewrichten bloedcirculatie zwangerschap
Voorkeurshouding bij baby's en osteopathie: hoe kan het helpen? Als ouder wil je altijd dat je baby gezond en gelukkig is. Maar soms kunnen er proble...
voorkeurshouding baby osteopathie
Osteopathie bij Rugklachten   Symptomen van rugklachten Rugklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij zowel jonge als oudere volwassenen en kunn...
rugklachten osteopathie mobilisaties beweeglijkheid houding bewegingspatroon algehele gezondheid stress verminderen.

Liever telefonisch inboeken?

Bel naar 076-7002484